Hallo,

Op deze pagina vertel ik graag wat over mij zelf en wie nou het gezicht is achter Haar en Mooi.

Allereerst mijn naam is Miranda Berends-Sanders en geboren op 25 november 1993 opgegroeid in Stadskanaal, maar woon nu alweer ruim 6 jaar met mijn man Roelf Berends en mijn zoontje Tobias van 1 jaar in Groningen. Na een aantal jaren in verschillende kapsalon te hebben gewerkt kreeg ik nu de kans om voor mij zelf te beginnen. Natuurlijk erg spannend allemaal maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Want niks is mooier om van je hobby je werk te kunnen maken en zo sta ik er zeker weten in! Ik doe met veel liefde mijn werk en heb het ook reuze naar mijn zin met al mijn leuke/lieve klanten. Heerlijk om je eigen tijd voor de klant in te plannen zodat er genoeg ruimte is om te overleggen.

Hoe het allemaal en beetje begon…

Toen ik net in Groningen kwam wonen werkte ik nog in en kapsalon in Bedum, dit beviel mij prima maar ik was toch opzoek naar iets anders meer contact met de klant en meer eigen beslissingen nemen. Dit had ik al en poosje maar ik wou toch eerst voldoende ervaring opbouwen in verschillende kapsalons. Na dit te hebben gedaan heb ik Haar en Mooi opgestart ik kreeg en mooie locatie aangeboden van mijn schoonouders waar ik in alle rust kon beginnen. Mijn schoonmoeder heeft in dezeflde ruimte haar sportschool en dit werk super goed en is ook nog eens heel gezellig.

Ik ben erg blij met mijn kapsalon en nagelsalon en vind het fijn dat ik zoveel verschillende diensten kan aanbieden aan mijn klanten!

Kijk gerust verder op mijn site of bel/mail/app voor meer informatie, en misschien zie ik u wel eens verschijnen in mijn Salon.

Groetjes Miranda