Hallo,

Ik stel mij graag even voor,

Ik ben Miranda Berends-Sanders, geboren en opgegroeid in Stadskanaal, maar woon nu alweer een tijd met mijn man en zoontje Groningen. Na een aantal jaren in verschillende kapsalons te hebben gewerkt kreeg ik nu de kans om voor mijzelf te beginnen. Natuurlijk erg spannend maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Niks is mooier om van je hobby je werk te kunnen maken! 

Hoe het allemaal een beetje begon…

Toen ik net in Groningen kwam wonen werkte ik nog in een kapsalon in Bedum, dit beviel mij prima maar ik was toch op zoek naar iets anders. Ik wilde meer contact met de klant en meer mijn eigen beslissingen nemen. Dit gevoel had ik al een tijdje maar ik wilde toch eerst voldoende ervaring opbouwen in verschillende kapsalons. Na dit te hebben gedaan heb ik Haar en Mooi opgestart. Ik kreeg een mooie locatie aangeboden van mijn schoonouders waar ik in alle rust kon beginnen. Inmiddels heb ik mijn eigen ruimte aan de Ulgersmaweg waar ik helemaal op mijn plek zit!

Ik ben erg blij met mijn kapsalon en nagelsalon en vind het fijn dat ik zoveel verschillende diensten kan aanbieden aan mijn klanten!

Kijk gerust verder op mijn site of bel/mail/app voor meer informatie, en misschien zie ik u wel eens verschijnen in mijn Salon.

Groetjes Miranda