Hallo,

Op deze pagina vertel ik graag wat over mij zelf en wie nou het gezicht is achter Haar en Mooi.

Allereerst mijn naam is Miranda Berends-Sanders en ik ben in 1993 geboren en opgegroeid in Stadskanaal, maar woon nu alweer ruim 4 jaar met mijn man Roelf Berends in Groningen. Na een aantal jaren in verschillende kapsalon te hebben gewerkt kreeg ik nu de kans om voor mij zelf te beginnen. Natuurlijk erg spannend allemaal maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Want niks is mooier om van je hobby je werk te kunnen maken en zo sta ik er zeker weten in! Ik doe met veel liefde mijn werk en heb het ook reuze naar mijn zin met al mijn leuke/lieve klanten. Heerlijk om je eigen tijd voor de klant in te plannen zodat er genoeg ruimte is om te overleggen.

Veder…

Toen ik net in Groningen kwam wonen werkte ik nog in en kapsalon in Bedum, dit beviel mij prima maar ik was toch opzoek naar iets anders meer contact met de klant en meer eigen beslissingen nemen. Dit had ik al en poosje maar ik wou toch eerst voldoende ervaring opbouwen in verschillende kapsalons. Na dit te hebben gedaan heb ik Haar en Mooi opgestart ik kreeg en mooie locatie aangeboden waar ik in alle rust kon beginnen. Samen met mijn schoonmoeder die haar eigen sportschool heeft deel ik de ruimte. Dit werk gelukkige heel goed en daar ben ik blij om.

Ik ben erg blij met mijn kapsalon en nagelsalon en vind het fijn dat ik zoveel verschillende diensten kan aanbieden aan mijn klanten!

Kijk gerust verder op mijn site of bel/mail/app voor meer informatie, en misschien zie ik u wel eens verschijnen in mijn Salon.

Groetjes Miranda